Over BSRC

Oorspronkelijk ontstaan tijdens de “COVID-19” periode. 
Omdat er al reeds veel bestaande competities/cups bestonden die focuste op internationale wedstrijden, besloten enkele vrienden en fervent racers een Club op te richten voor enkel Belgische Sim Racers.

Wij kijken uit naar ons eerste seizoen dat wij gaan organiseren en hopen er nog vele bij te doen!

 

Wat?!

Spannende Wedstrijden

Wij dragen spannende wedstrijden hoog in het vaandel, als er sprake is van opzettelijk botsen/onsportief rijgedrag zal er eerst een waarschuwing gegeven worden, als het gedrag blijft voor tonen zullen wij een wedstrijd ban opleggen en eventueel een seizoensban toepassen. 

6 circuits

Omdat wij een Belgische club zijn, baseren wij ons voornamelijk op Belgische circuits, zo zullen Spa en Zolder zeker aan bod komen tijdens ons eerste seizoen.

Verder zullen er ook circuits aan bod komen die iets verder liggen, zo zullen we maximaal naar de “andere” kant van de virtuele wereld moeten reizen om te racen op een wereld befaamd circuit te Australië.

 

Meer dan Sim Racing

Graag hadden wij ook buiten onze Sim Racing activiteiten afgesproken met onze leden, zo streven wij ernaar om toch zeker 1x om de 2 maand af te spreken om een potje te gaan karten, dit zal zowel in Sint-Niklaas, Kortrijk, … (Nafte), Gent en/of Eeklo  (Elektrisch) zijn.

Wij proberen meer dan enkel “Sim Racers” te zijn. Door zo een hechte groep mensen samen te brengen kunnen wij eventueel ook prijzen later aan onze series toevoegen. 

Wordt vervolgd!

 

Doe mee!

Open Registratie

Haast je!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om mee te doen.

Mede mogelijk gemaakt door:

Wilt u zelf sponsoren?